Хора, да оставим ли форума?

Публикувано в категория Русе  
Сайтът ни е спортен.
За борбата. За най-славния български спорт за всички времена. Добър, скромен, злочест - за хубаво или лошо - този сайт навърши през месец април 5 години. Дето се казва, едно дете на тази възраст вече говори прилично.
"Сводките" показват, че страницата се чете доволно. Без да има претенциите за уникалност. Нямаме и такова намерение -  нашето желание е да бъдем полезни. Ако съдим по посещенията, а най-вече  по вулгарните коментари, особено които трием с погнуса в началото на всеки ден, този сайт изглежда май си е на мястото. Пък нека да бъде скромен, щом се чете и щом някой непрекъснато иска да плюе зад паравана. При това анонимно, което не прави чест на  никой, който се счита за достоен и няма простата мъжка сила да каже кой е, какво е и за какво се бори.
Дълго време триехме коментарите и ..мълчахме. Щото някои от тях въобще не се връзват с елементарната човещина и възпитание. Всеки срещу всеки, някой срещу някого! И все анонимно. Все с удари под кръста и с реплики, каквито не подхождат на, извинете, .нормални хора. Сякаш коментиращите под прикритие са гении, а всички други - неблагодарници и некадърници.
Хора, кажете ясно и високо да оставим ли форума като трибуна на анонимниците, или да го премахнем!
Въобще не ни е страх да го оставим - даже така сме по-силни и правдиви - но пък, разберете, никак не е приятно, когато редакционната поща се пълни всяка угрин с помия, която просто не си заслужава да бъде дори цитирана от гледна точка на каквато е да е "демократичност".
Тук е мястото да благодарим на тези, които ни четат редовно вече 5 години и виждат в нашия скромен регионален сайт прозорец не само към русенската, но и към българската и световната борба.
Заради тях ще вървим напред! 
Напук на анонимните страхливци!
Георги ХРИСТОВ, главен редактор


    
.
  


24 Oct 2011 15:54 ч.