СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ НА РУСЕ ПРАЗНУВА НА 5 ЮНИ 45-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН!

Публикувано в категория Русе  

Русенското спортно училище "М-р Атанас Узунов" ще празнува на 5 юни от 18 часа в Канев център 45-ия рожден ден на школото. За първи официален учебен ден на училището се счита 17 септември 1970 година.
За празника ще пристигнат министърът на младежта и спорта Красен Кралев, шефовете на дирекции в министерството, директорите на 6-те държавни спортни школа в страната, председателят на Българския спортен тотализатор Живко Вангелов, високопоставени гости от Националната спортна академия, преподаватели и треньори. 
Сред покананите специални гости са президентът на федерацията по борба Валентин Йорданов, олимпийският шампион по спортна стрелба Таню Киряков, Любо Ганев, Рахмат Сукра, Валентин Гецов и др.
След официалната част присъстващите в Канев център ще станат свидетели на богата празнична програма, която ще включва разнообразни музикални изпълнения, песни и танци.
На сцената за поздрав с песен ще излезе и бившата лекоатлетка Джина Стоева, също възпитаничка на русенското училище. Гостите ще видят още темпераментните изпълнения на "Русчуклийче", на танцов състав, воден от семейство Деспотови, както и на други формации.   

ВЕСТНИК "УТРО"02 Jun 2015 11:26 ч.