ЧАРОВНАТА ЕКЗЕКУТОРКА НА КОНСТАНТИН СТАС ПОТРЕПЕРИ ОТ СТУД ПРИ ПРИСТИГАНЕТО СИ НА ЕВРО 2016 В РУСЕ

Публикувано в категория Русе  

Чаровната, но скандална арменска съдийка в руската реферска колегия Норавард Арустамян пристигна с грейнало лице на европейското първенство в Русе.

"Много е студено тук!", изчурулика Арустамян пред българските си домакини.

Един от треньорите в местния клуб "Юнак" веднага й предложи да я стопли с връхната си дреха. Норавард отхвърли с усмивка офертата на джентълмена.

После я подкачиха беззлобно защо съсече така нашия Константин Стас на европейското първенство в Рига. Тогава дамата свири схватката на Стас /66 килограма (66 кг) с латвиеца Никита Масюкс. При 4:4 т. и малко преди края на 1/4-финала латвиецът хвана Стас за крака и вместо да последват 2 точки /все пак това е класическа борба!/ за Стас и поставяне в партер на съперника, Арустамян не отсъди нищо. Армен Назарян поиска видеоповторение, а председателят на европейската борба Цено Ценов скочи на ВИП масата. Супервайзерите обаче потвърдиха решението на арменката и така Масюкс получи точка за 5:4 и спечели.

"Няма какво да се оправдавам. Всеки има право на мнение. Моят прочит на ситуацията е, че постъпих правилно", заяви по този повод в Русе зиморничавата Норавард.29 Mar 2016 16:19 ч.