С ОБНОВЕНАТПА ЗАЛА ПО БОРБА В РУСЕ ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ОПРАВДАВА С ЛИПСАТА НА МЕДАЛИ!

Публикувано в категория Русе  

Министърът на спорта Красен Кралев, шефът на федерацията по борба Валентин Йорданов и кметът на Русе Пламен Стоилов откриха днес в крайдунавския град основно обновената тренировъчна зала на клуб "Юнак-Локомотив". На церемонията присъстваха областният управител Стеефко Бурджиев, председателят на Общинския съвет проф. Христо Белоев, известни в близкото минало борци като Хасан Исаев, Огнян Николов, Рахмат Софияди, Валентин Гецов, Валентин Савов, заслужилият треньор Георги Ачев, Тайбе Юсеин и др. В хода на тържеството стана ясно, че заделените от държавата 200 000 лева не стигнали, затова грижа за допълнителното финансиране поел Валентин Йорданов.
"Благодаря на министерството, на Община Русе, на спонсорите, на моя брат Иван Димитров, който наблюдаваше всеки ден как върви ремонтът", заяви Йорданов.
А залата изглежда  прекрасно - идеално поле за два тепиха, комфортен треньорски кът, сауна, съблекални, стена на русенската борцова слава, радиатори за отопление..... ! Остава някой да я пази и да се грижи за нея! Със сърце и душа, без да търси вода от девет кладенеца! При положение, че този Някой нямаше фасон да оправи за няколко години една брава, врата и  казанчето на тоалетната!
И резултатите да дойдат вече, защото оправданието за лошите резултати на "Юнак-Локо" в държавните първенства напоследък бяха в черните едва ли не условия за подготовка.
Хайде да видим какво ще стане сега! На "светло"! Чакаме европейски и световни върхове! В Перник показаха как става. Без да мрънкат. Работят хората. да не говорим за Димитровград!
Успех и честито!


 03 Apr 2016 22:18 ч.