РУСКА БОРКИНЯ В РИО СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ БИЛА ОШАМАРЕНА ОТ ШЕФА НА ФЕДЕРАЦИЯТА МИХАИЛ МАМИАШВИЛИ! ТОЙ ОТРИЧА

Публикувано в категория Свят  

Шефът на руската федерация по борба Михаил Мамшиишвили нашамарил олимпийката Инна Тражукова, оплаква се тя според публикация на r.sport.ru

В схватка за бронза в Рио Тражукова загуби от полякинята Моника Михалик. Това е категорията на нашата Тайбе Юсеин - до 63 кг.

"След схватката Мамиашвили ме посрещна в нетрезво състояние. Почна да ми нарежда грубости, а после ме удари два пъти през лицето. Мисля да подам оплакване пред прокурор. Бах унизена пред толкова много хора", разказва Тражукова. цитирана още от "Спорт Експрес".

Самият Мамиашвили признава, че разговорът с Тражукова наистина бил "много сериозен".

 " А какво да й кажа след такава борба! Инна се бори без воля и некадърно. Казах й, че не се прави така. По същото време треньорът й бе излязъл на улицата и бе изпаднал в истерия. Как така ще подари медала на съперничката си!", отговаря Мамиашвили.

Според руския печат той обаче теглил същата здрава критика и на Наталия Воробьова, която завърши втора на 69 килограма след загуба от японката Сара Дошо. Не се съобщава дали и в този случай не е посегнал към шамари. 20 Aug 2016 15:16 ч.