БОРЦИТЕ НА "ИЛИЯ ПАВЛОВ" /ВЕЛИКО ТЪРНОВО С ШАМПИОНСКИ ЧЕК ОТ "АСЕТ ИНШУРЪНС" НА ТУРНИРА ЗА КУПА "РУСЕ"

Публикувано в категория Русе  

Състезателите на великотърновския клуб "Илия Павлов" спечелиха първата купа "Русе" на международния турнир по свободна борба за кадети в крайдунавския град. На финала в отборната надпревара с общо 7 тима момчетата от старата столица победиха със 77:31 домакините от "Юнак-Локомотив". Така "болярчетата" заслужиха най-щедрия чек от спонсора на турнира - застрахователна компания "АСЕТ Иншурънс".

Застрахователят връчи още чекове на "Юнак-Локомотив" и на "Армеец ЦСКА, който се класира на трето място. Момчетата на Рахмат Сукра победиха в малкия финал с 66:42 тима на "Добруджански юнак" /Добрич/. На пето място завършиха състезателите на Румъния, които надвиха "Олимпиец" /Търговище/ със 76:46.

Седми изненадващо остана отборът на "Лютфи Ахмедов" /Разград/.

Призьорите бяха наградени от пре зидента на федерацията по борба Валентин Йорданов и от народния представител Пламен Нунев. Турнирът пък бе открит от кмета на Русе Пламен Стоилов.

"Видях много талантливи момчета. Ако с тях се работи правилно главно в психологически план, ще ни радват след време в най-големи първенства. Турнирът беше интересен с доста зрелищни схватки", заяви за нашия сайт заслужилият треньор от Русе Георги Ачев.

 

 03 Dec 2016 19:52 ч.