МИНИСТЪР КРАЛЕВ НАГРАДИ БОРЦИТЕ, ГЕРОИ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПРЕДИ ДНИ В НОВИ САД

Публикувано в категория България  
Спортният министър Красен Кралев награди българските борци,  спечелили медали от европейското първенство в Нови Сад. Призьорите от националния отбор, треньорският щаб,  ръководството федерацията, почетният президент Валентин Йорданов бяха приети от Кралев.
 
Той връчи почетни медали на шампионите Биляна Дудова и Тарек Абдеслам, на вицешампионите Иво Ангелов, Борислав Новачков и Тайбе Юсеин, на бронзовия медалист Николай Байряков. Те пък му благодариха за подкрепата по процедурата за изваждане на българско гражданство на европейския шампион Тарек Абдеслам. 

„Благодарение на Вашата бърза реакция той вече спечели първия си златен медал за България“, обърна се към министъра почетният президент на федерацията Валентин Йорданов и му написа специално послание върху биографичната си книга „Всичко е борба“.

Легендарният шампион поздрави Красен Кралев с втория му мандат начело на българския спорт и го запозна с плановете за подготовка на националния отбор. Обсъдени бяха стартиралата реформа в българската борба.

„Благодаря Ви за доброто представяне, продължаваме заедно напред и през следващите четири години“, обърна се министър Кралев към своите гости.
 
„От името на състезателите Ви честитя втория мандат и изразявам дълбока благодарност, че винаги сте ни подкрепяли и следите отблизо борбата. Заедно ще успеем да се преборим за повече медали на олимпийските игри, това е нашата цел“, каза двукратният олимпийски шампион и треньор на националите в класическия стил Армен Назяран.
 

 10 May 2017 21:29 ч.