САМО ДЖЕМАЛ АЛИ С ШАНС ЗА БРОНЗ ОТ ДНЕШНАТА СЕСИЯ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПО СВОБОДНА БОРБА В ИСТАНБУЛ

Публикувано в категория Свят  
И днешният ден на европейското първенство по свободна борба за състезатели до 23 години в Истанбул не донесе дотук много радост в българския лагер. Надеждите ни все пак са, че участниците ни от вчера - Енгин Исмаил и Димитър Иван ов, ще се преборят за бронз.
Какво се случи днес с нашите.
61 килограма
Байрам Шабан загуби с 0:7 от Теймураз Ванишвили /Грузия/. Грузинецът записа после още една победа и се добра до полуфиналите, където се срещна с руския борец Мохамедрасул Идрисов. Там обаче се препъна и Шабан отпадна.
 
74 килограма
Джемал Али отстъпи с технически туш - 0:11, пред руснака Заурбек Сидаков. Сидаков също се класира за полуфинала. Схватката му с грузинеца Автандил Кенчедзе завърши с нов успех. Така Али получи шанс да атакува бронз през репешажи.
 
86 килограма
Иван Стефанов бе победен с 2:10 от беларусина с грузинска кръв Роман Читадзе. Читадзе се бори на полуфинала с турчина Йозен, бе победен с 0:5. Първенството за Стефанов приключи.
 
92 килограма
Отново лоша новина - Георги Димитров не оказа особена съпротива на ..швейцареца Самуел Шерер - 0:10! Шерер изтегли късата клечка с борба срещу много силния грузинец Мцитури. Грузинецът стигна до финала и Димитров седна сред зрителите.
 
 


 09 Jun 2018 18:31 ч.