ЦВЕТЪТ НА АМЕРИКАНСКАТА СВОБОДНА БОРБА НАЧЕЛО С БАРОУЗ ЗАЯВИ УЧАСТИЕ НА ЯРИГИНСКИЯ СУПЕРТУРНИР

Публикувано в категория Свят  
Борците на САЩ от "тежката артилерия" подадоха заявка за участие на големия международен турнир през януари в Красноярск /Русия/ "Иван Яригин". След като нашият сайт написа пръв, че Кайл Снайдер хвърли ръкавицата към титана в свободната борба Абдулрашид Садулаев-Руския танк в намерението му към реванш за бързата си загуба на световното първенство през октомври в Будапеща и други известни янки поставиха претенции да оспорват класата на руските си опоненти. Става дума за звездите Джордън Бароуз, Дейвид Тейлър и Кайл Дейк.
Интересно предизвикателство!
В същото време шефът на руската федерация по борба Михаил Мамиашвили заяви, че няма как да се сърди на американската централа за отказа на САЩ да спре от участие руските борци на миналия и заминалия в щата Айова световен отборен турнир по свободна борба. Тогава Вашингтон отказа визи на руските състезатели.
"Нашите американски приятели /има предвид федерацията/ направиха всичко възможно, за да бъдем допуснати до турнира. Те знаеха, че състезание без състезатели на Русия турнирът няма да предизвика голям интерес. Намесиха се обаче други фактори. Ние ще посрещнем на "Яригин" любезно Снайдер и другите големи американски борци", каза Мамиашвили.


20 Dec 2018 16:48 ч.